Medlemskab og billetpriser

Medlemskab

Medlemskab giver gratis adgang til alle sæsonens seks koncerter.
I forhold til løssalgsprisen giver medlemskabet en besparelse på ca. 50%.

Almindeligt medlemskab: 500 kr.   Studerende: 250 kr.

Medlemskab kan tegnes ved indbetaling af 500/250 kr. på bankkonto Sydbank 7045 1295862 Sønderborg Musikforening.

Medlemskort kan desuden købes ved kassen ved koncerterne – kontant eller med betalingskort – og via www.billetten.dk. Skriv Sønderborg Musikforening i søgefeltet

Medlemskort udleveres ved kassen.

Løssalg

Ikke-medlemmer: 150 kr. Studerende: 75 kr.
Børn under 16 år gratis adgang Løssalgsbilletter kan købes ved indgangen fra en halv time før koncertens begyndelse.

Gavekort

Der kan også købes gavekort. Se mere her.

Medlemsfordele

Medlemskortet giver adgang til samtlige syd- og sønderjyske kammermusik-foreningers ordinære arrangementer på samme vilkår som de pågældende foreningers egne medlemmer,.

Mod forevisning af medlemskort kan medlemmerne deltage i koncerter og operature arrangeret af Verein der Musikfreunde, Flensburg e.V. til samme pris som denne forenings medlemmer.

Haderslev: www.haderslevmusikforening.dk
Tønder: www.temf.dk
Åbenrå: www.aabenraa-kunst-og-musik.dk
Verein der Musikfreunde: www.musikfreunde-flensburg.de

Til Musikskolerne i Sønderborg Kommune

Sønderborg Musikforening vil gerne give elever og lærere på Musikskolerne en mulighed for at kunne overvære vores koncerter på fordelagtige vilkår:

Musikskoleelever får gratis adgang, når de som gruppe er ledsaget af en eller flere musikskolelærere. Lærerne betaler 65 kr, dvs. cirka halv pris, når de ledsager en gruppe elever.