Medlemskab og billetpriser

Medlemskab giver gratis adgang til alle seks koncerter.
I forhold til løssalgsprisen giver medlemskabet en besparelse på ca. 50%.

Medlemskab
Almindeligt medlemskab 500 kr.   Studerende ………..        250 kr.

Medlemskab kan tegnes ved indbetaling af 500/250 kr. på bankkonto 1551 3227817755,  Sønderborg Musikforening.

Medlemskort kan desuden købes ved kassen ved koncerterne – kontant eller med betalingskort – og via www.billetten.dk.

Billetten 1

Skriv Sønderborg Musikforening i søgefeltet

Medlemskort udleveres ved kassen.

Løssalg
Ikke-medlemmer  150 kr. Studerende 75 kr.
Børn under 16 år  gratis adgang.

Løssalgsbilletter kan købes ved indgangen fra en halv time før koncertens begyndelse.

Yderligere medlemsfordele
Desuden giver medlemskortet adgang til samtlige syd- og sønderjyske kammermusik-foreningers ordinære arrangementer på samme vilkår som de pågældende foreningers egne medlemmer,.

Mod forevisning af medlemskort kan medlemmerne deltage i koncerter og operature arrangeret af Verein der Musikfreunde, Flensburg e.V. til samme pris som denne forenings medlemmer.

Haderslev: www.haderslevmusikforening.dk
Tønder: www.temf.dk
Åbenrå: www.aabenraa-kunst-og-musik.dk
Verein der Musikfreunde: www.musikfreunde-flensburg.de

Til Musikskolerne i Sønderborg Kommune
Sønderborg Musikforening vil gerne give elever og lærere på Musikskolerne en mulighed for at kunne overvære vores koncerter på fordelagtige vilkår:

Musikskoleelever får gratis adgang, når de som gruppe er ledsaget af en eller flere musikskolelærere Lærerne betaler halv pris, dvs. kr. 65, -, når de ledsager en gruppe elever.

Læs også siden “Gavekort”