Medlemskab og billetpriser

Medlemskab

Medlemskab giver gratis adgang til alle sæsonens seks koncerter.
I forhold til løssalgsprisen giver medlemskabet en besparelse på 400 kr.

Almindeligt medlemskab: 500 kr.  Studerende: 250 kr.

Medlemskab kan tegnes ved kassen før koncerterne eller ved indbetaling  af 500/250 kr.på bankkonto Sydbank 7045 1295862 Sønderborg Musikforening med angivelse af navn,adresse,tlf.nr.og mailadresse.

Medlemskort udleveres ved kassen.

Løssalg

Ikke-medlemmer: 150 kr. Studerende: 75 kr.
Børn under 16 år gratis adgang. Løssalgsbilletter kan købes ved indgangen fra en halv time før koncertens begyndelse kontant eller med MobilePay. Desuden inden koncerten via www.billetten.dk. Skriv Sønderborg Musikforening i søgefeltet

Gavekort

Der kan også købes gavekort. Se mere her.

Medlemsfordele

Medlemskortet giver adgang til samtlige syd- og sønderjyske kammermusik-foreningers ordinære arrangementer på samme vilkår som de pågældende foreningers egne medlemmer,.

Mod forevisning af medlemskort kan medlemmerne deltage i koncerter og operature arrangeret af Verein der Musikfreunde, Flensburg e.V. til samme pris som denne forenings medlemmer.

Haderslev: www.haderslevmusikforening.dk
Tønder: www.temf.dk
Åbenrå: www.aabenraa-kunst-og-musik.dk
Verein der Musikfreunde: www.musikfreunde-flensburg.de

Til Musikskolerne i Sønderborg Kommune

Sønderborg Musikforening vil gerne give elever og lærere på Musikskolerne en mulighed for at kunne overvære vores koncerter på fordelagtige vilkår:

Musikskoleelever får gratis adgang, når de som gruppe er ledsaget af en eller flere musikskolelærere. Lærerne betaler 75 kr, dvs. halv pris, når de ledsager en gruppe elever.