Riddersalen på Sønderborg Slot

2017/2018 afvikler Sønderborg Musikforening sin 98. sæson

Musikforeningens seks årlige koncerter finder sted i Riddersalen på Sønderborg Slot, et koncertlokale der prises af både udøvende musikere og af foreningens medlemmer for den gode akustik og behagelige atmosfære.

Flyglet har fået et generaleftersyn. Det blev købt i 1998 og ejes af slottet og Musikforeningen i fællesskab. Sønderborg Kommune hjalp økonomisk med den store regning for reparationen, foretaget på fa. Juhl-Sørensens værksted i Aarhus.

Besøg Sønderborg Slots hjemmeside

I årenes løb har mange og meget forskellige ensembler og solister fra ind – og udland gæstet Musikforeningen, der har omkring 100 medlemmer og fint lever op til sin traditioner om at præsentere musik på et højt kvalitetsniveau.

Med podium ved de solbeskinnede vinduer bliver stoleopstillingen på den lange led, og de svære loftsbjælkers retning giver samtidig det de bedste akustiske forhold. Salen kan rumme ca. 250 personer uden at pladsen bliver trang.